Naast epileren en harsen kunnen we uw
huid ook ontharen door middel van IPL

Maak direct een afspraak, bel of whatsapp ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Definitief ontharen

Een gladde, zachte huid is voor velen een ideaalbeeld. Wij kunnen dit op diverse manieren voor u realiseren. Naast epileren en harsen kunnen we uw huid ook ontharen door middel van IPL. Dit staat voor ‘Intense Pulsed Light’.

Voor definitief ontharen gebruiken wij ons Plasmalight IPL-apparaat. Dit is een ontharingsapparaat van een gerenommeerd merk. Gebruik hiervan is gegarandeerd veilig, snel en zonder risico. De intense lichtpulsen zorgen voor ontharing doordat de warmte van het licht de haarzakjes vernietigt. Daar kan dan geen nieuwe haar meer uit groeien. Wees gerust: van ontharen via IPL voelt u vrijwel niets.

Electrisch ontharen
Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Wij bepalen aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is.

In veel gevallen wordt deze behandeling vergoed door uw ziektekostenverzekeraar (afhankelijk van uw pakket). Electrisch ontharen en IPL behandelingen in het gelaat worden afgeraden in de zomermaanden.

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck