Uw gezicht weerspiegelt hoe u zich voelt;
bent u gelukkig, dan straalt u

Maak direct een afspraak, bel of whatsapp ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht weerspiegelt hoe u zich voelt, net als uw huid. Bent u gelukkig, dan straalt u. Bent u druk en gestrest, dan wordt uw gezichtshuid futloos. Met onze gezichtsbehandelingen kunnen we uw huid verzorgen, verbeteren of huidveroudering voorkomen, afhankelijk van uw wensen. Laat uw gezichtshuid verwennen en ontspannen door hem te laten reinigen en verzorgen met producten die precies doen wat u nodig heeft.

Wij stemmen onze gezichtsbehandelingen altijd helemaal af op de conditie van uw huid. We kunnen zelfs een huidscan doen, zodat we u nog beter kunnen adviseren en behandelen.

Gezichtsbehandelingen
• Classic 60 minuten: In een uur tijd geeft onze Classic behandeling uw gezicht een stralende en gezonde huid. Deze gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen: reinigen, epileren, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, masker en dagverzorging.

• Premium 90 minuten: een basisbehandeling die wordt afgestemd op uw huidtype. Deze bestaat uit de volgende onderdelen: reinigen, epileren, scrub, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, ampul, masker en dagverzorging.

Lifting / anti-aging / huidverbetering
• HSR: De HSR behandeling is een unieke ervaring. Innovatieve werkstoffen verbeteren zichtbaar de elasticiteit van de rijpe, veeleisende huid. Reinigen, epileren, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, beauty elixer, massage, masker, dagverzorging.

• ReVersive: Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

• Doctor Babor: Collagen Booster Treatment Intensieve weefselversteviging en rimpelcorrectie.

• Doctor Babor Pro: De TheraPRO expert-behandelingen tillen uw persoonlijke verzorging en uw huid naar een nieuw niveau. Na een grondige en professionele huidanalyse kiezen wij voor u de meest efficiente behandeling en thuisverzorging.

• TheraPRO Peeling Treatment: Fruitzuurbehandeling waarbij de intensiteit van de fruitzuren individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Resultaat: Maximale huidvernieuwing met een stralende, frisse huid vanaf de eerste behandeling.

Pure behandeling
Dit is een behandeling voor mensen vanaf 12 jaar met acne / pukkels. De talgproductie wordt gereguleerd en daardoor is er minder kans op onzuiverheden van de huid.

Speed treatment
De speed treatment is een behandeling voor tieners die eens willen kennismaken met een schoonheidsspecialiste. Dit is wel een behandeling die niet geschikt is voor een huid met veel onzuiverheden. In dat geval raden wij de pure behandeling aan. Deze behandeling is alleen voor meisjes en jongens t/m 18 jaar. Ook leuk als cadeautje voor een verjaardag.
Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Behandeling met apparatuur
• Babortech Microdermabrasie: Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten. Effectief bij rimpels, littekens, ouderdoms-/pigmentvlekken, oververhoorningen, grove poriën en onzuiverheden. Met producten uit de serie SKINOVAGE.

• Babortech Micro Needling: Voor zichtbaar strakkere contouren. Een effectief werkstofconcentraat wordt diep in de huid ingesluisd en vult zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

• Babortech Spot Reducer: Snelle en efficiënte vermindering van ouderdomsvlekken en pigmentstoringen door middel van bevriezing.

Babor men
Power en frisheid! Met een krachtige, energie leverende werkstof-formule verhogen deze behandelingen de draagkracht en het weerstandsvermogen van uw huid. Gezichtsbehandeling Energy Release, Ontspant, kalmeert en 'ontstresst'. Reinigen, scrub, stoomdamp, ampul, hoofdhuidmassage, foammasker, dagverzorging.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck