De huid wordt van binnenuit door
regeneratie hersteld en opgevuld

Maak direct een afspraak, bel of whatsapp ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Microneedling

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld.

Bovendien worden werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze worden aangepast op uw huidconditie.

Microneedling start in kuurverband van 4 tot 8 wekelijkse behandelingen. Vervolgens is één behandeling per 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden.

Nazorg
Na de behandeling kan uw huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en u mag de volgende dag weer make-up gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om producten van Babor te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en uw huidconditie. Babor beschikt over crèmes met dezelfde ingrediënten als de Subjectables, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen. U mag echter tijdens een kuur en tot 4 weken na een kuur of behandeling niet zonnen of onder de zonnebank.

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck