In een paar behandelingen verbeteren
wij de kwaliteit van uw huid

Maak direct een afspraak, bel of whatsapp ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode blaasjes. Ze kunnen overal op het lichaam voorkomen. Maar meestal komen ze voor op het decolleté, gezicht, rug en buik. Bloedblaasjes zijn onschuldig, maar veel mensen vinden dit cosmetisch storend.

Oorzaak
Helaas is de oorzaak van het ontstaan van bloedblaasjes onbekend. Ze komen wel vaker voor bij mensen boven de dertig. Ze ontstaan meestal spontaan.

Behandeling
Met het electrisch onthaarapparaat coaguleren wij het bloedblaasje. Dit wil zeggen: Door de warmte die vrij komt stollen de eiwitten in het blaasje, waardoor het plekje verdwijnt. Het stolsel lost vanzelf op. De volgende dag ontstaat er een korstje op de plek waar het bloedblaasje zat. Dit verdwijnt na een paar dagen vanzelf.

Doet het pijn?
Nee het doet geen pijn. Het is geeft wel een prikkelend gevoel tijdens de behandeling. Er kunnen meerdere blaasje tijdens de behandeling verwijderd worden.

Kan een bloedblaasje ook weer terug komen?
In principe niet, maar als een bloedblaasje groot is kan het zijn dat er een tweede behandeling nodig is.

Nabehandeling
De huid die behandeld is, is gevoelig, daarom raden wij het af om de eerste dagen uw dagelijkse verzorging (reinigen/crème/scrub/masker) op deze plek toe te passen. Ook is dat stukje huid extra gevoelig voor de zon. Bescherm dit met een hoge factor of plak het even af.

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck