In een paar behandelingen verbeteren
wij de kwaliteit van uw huid

Maak direct een afspraak, bel of whatsapp ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Fibromen / steelwratjes

Fibromen zijn goedaardige huidgezwelletjes die bijzonder veel voorkomen. Iedereen van 30 jaar en ouder heeft er wel ergens een of meer op de huid. Voorkeursplekken zijn de oksels, de liezen en de hals. Iedereen kan fibromen ontwikkelen. Een andere benamingen voor een fibroom is steelwratje.

Hoe ziet het eruit?
Gesteelde fibromen lijken een soort huidflapjes die met een smal steeltje aan de huid vast zitten. Ze zijn huidkleurig en kunnen slechts 1-2 mm groot zijn, maar exemplaren tot wel 2-3 cm komen voor! De kleine exemplaren komen soms in grote aantallen voor, met name in de oksels, de liezen, de hals en bij vrouwen ook onder de borsten.

Hoe kunnen fibromen verwijderd worden?
Onze huidspecialist kan ze op een eenvoudige wijze verwijderen met het electrisch onthaarapparaat. Deze vorm van fibromen verwijderen heet electro coagulatie. Bij coagulatie worden de fibromen / huidoneffenheden dichtgebrand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleine hete naald. Dit is 100% veilig.

Krijg ik een litteken van het verwijderen van fibromen / steelwratjes?
Nee uw krijgt geen littekens van het verwijderen van fibromen. Wel kan er een klein korstje ontstaan dat na enkele dagen er vanzelf afvalt. Verwijdert u dit korstje eigenhandig, dan kan er wel een littekentje ontstaan.

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck