In een paar behandelingen verbeteren
wij de kwaliteit van uw huid

Maak direct een afspraak, bel of whatsapp ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Grove poriën

Poriën zijn openingen in de huid die ervoor zorgen dat talg en zweet naar de oppervlakte van de huid worden gebracht.Via de poriën wordt het talg verspreid over de huid, dit vormt de beschermingsfunctie van de huid. Zijn poriën eenmaal groter geworden, dan is het niet makkelijk ze weer te verkleinen. Het is dus zaak om te voorkomen dat poriën wijder of groter worden.

Wat zijn de oorzaken van grove poriën?
Door verschillende oorzaken kunnen poriën groter en dus goed zichtbaar worden. De 2 belangrijkste oorzaken van grove poriën, naast het hebben van aanleg, zijn:
- Verlies van collageen (door bijvoorbeeld zonschade en het ouder worden). De huid wordt slapper met als gevolg dat rimpels ontstaan en de poriën verzakken.
- Verstopte poriën; door bijvoorbeeld make-up of een verhoogde talgproductie (vette huid, acne). Grove poriën zijn dan ook vaak te vinden rond de neus en op de T-zone (Voorhoofd, neus en kin).

Wanneer bovenstaande oorzaken een langere tijd een rol spelen en de poriën eenmaal groter geworden zijn, dan is het moeilijk om deze weer te verkleinen. De wand van de poriën is hierdoor opgerekt en bevat een te grote hoeveelheid aan talg.

Hoe kunnen grove poriën bij Het Huidinstituut behandeld worden?
Om de huidstructuur te verstevigen is het belangrijk dat de collageen en elastine aanmaak in de diepere huidlagen gestimuleerd wordt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Microdermabrasie en Microneedling. Met de Microneedling behandeling maken we per vierkante centimeter zo'n 100-120 kleine gaatjes. Deze minuscuul kleine wondjes genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en de collageenaanmaak krijgt een gigantische boost. Hierdoor zal uw huidstructuur aanzienlijk worden verbetert en zullen grove poriën worden verfijnd.

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck